2005-2015, 10 anys d'ensenyament d'idiomes al Berguedà

Arxius del blog

CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA PROVES DE CERTIFICACIÓ DELS NIVELLS INTERMEDI, AVANÇAT I C1 DE DIVERSOS IDIOMES

Us informem que s’han convocat les proves per a l’obtenció dels certificats dels nivells intermedi, avançat i nivell C1 dels ensenyaments d’idiomes de règim especial que imparteixen les escoles oficials d’idiomes. Trobareu tota la informació a l’enllaç següent:

PROVES

 

INAUGURACIÓ CURS ACADÈMIC 2016-17

Benvolguts/des alumnes de l’EOI del Berguedà,

Us informem que el curs escolar a l’Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà començarà per a tots els alumnes, independentment de l’horari que tingueu assignat, el dimarts dia 27 de setembre a les 19:00h al Pavelló de Suècia de Berga (C/ de la Sardana, 24) amb un acte d’inauguració del curs acadèmic 2016-17.
PROGRAMA ACTE D’INAUGURACIÓ
19:00H – Discurs de benvinguda al nou curs acadèmic.
19:15H – Conferència Tòpics i prejudicis a l’entorn de l’aprenentatge de noves llengües a càrrec del Sr. José Miguel Lucea (Inspector del Departament d’Ensenyament).
20:30H – Aperitiu i brindis d’obertura del curs per a tots els assistents.
* A partir de dimecres 28, les classes es duran a terme en el seu horari habitual i el podeu consultar a la pàgina web de l’escola (www.eoibergueda.cat)

 

CANVI HORARI 1R D’ANGLÈS

Us informem que per motius d’organització del centre, el primer nivell d’anglès es realitzarà finalment els dimarts i dijous de 16:00h a 18:30. Preguem tingueu en compte aquesta informació a l’hora de fer la preinscripció i matrícula.

TEST DE NIVELL I PROVA D’ORDENACIÓ PIA

Amb motiu de la festa local del dia 8 de setembre, els tests de nivell d’anglès i francès (alumnes orninaris; no PIA) es realitzaran els dies 9 i 12 de setembre en el següent horari: a les 16:00h els alumnes amb el primer cognom entre A-M inclosos i de 18:00h a 20:00h els alumnes amb el primer cognom entre la N-Z inclosos. El dia és indiferent; podeu triar aquell que s’adapti millor a la vostra disponibilitat.

La prova d’ordenació d’anglès dels alumnes PIA (4t, 5è i C1) tindrà lloc el dia 15 de setembre a les 16:00h.

ACTE DE LLIURAMENT DE DIPLOMES

Benvolgudes i benvolguts,
Us adjuntem l’enllaç amb la notícia i les fotos de l’acte de lliurament dels diplomes i certificats que va tenir el dia 30 a la seu dels Serveis Territorials a la Catalunya Central a Manresa.
Moltes gràcies a tots!

RECOLLIDA DE CERTIFICATS I DIPLOMES

A partir del dia 1 de juliol de 2016, els alumnes que han aprovat 2n i 3r d’anglès i francès poden passar a recollir, en horari de secretaria, els certificats corresponents.

Els alumnes aprovats de 5è i C1 podran passar a partir del dia 1 de juliol per la secretaria de l’EOI a tramitar el títol corresponent.

Certificat Nivell Intermedi (B1) d’anglès. Prova extraordinària, febrer de 2016

A partir del dijous, 17 de març de 2016, els alumnes que han sigut APTE en la prova extraordinària d’anglès poden passar a recollir el certificat del nivell B1 en hores d’atenció al públic.

Salutacions,

EOI del Berguedà

Prova extraordinària i ordinària per a l’obtenció dels certificats dels nivells intermedi, avançat i C1. 2015-16

Consulta de resultats de la prova extraordinària d’anglès. Per accedir a l’enllaç, cliqueu aquí.

1)  Proves per a l’obtenció dels certificats dels nivells intermedi, avançat i C1 d’anglès. Convocatòria extraordinària. Per accedir a l’enllaç cliqueu  aquí.

2)  Proves per a l’obtenció dels certificats dels nivells intermedi, avançat i C1 de diversos idiomes. Convocatòria ordinària. Per accedir a l’enllaç cliqueu aquí.

Sol·licituds de títols d’anglès de B2 i C1

Els alumnes d’anglès de cinquè i C1 que han aprovat el curs 2014-15 poden passar per la secretaria del centre, en hores d’atenció al públic, a sol·licitar el títol oficial.

Horari:

Tots els matins de 10:00 a 13:00h

Els dilluns i dimecres a la tarda de les 17:00 a les 19:00h

Certificats de nivel bàsic (A2) i nivell Intermedi (B1)

Els alumnes oficials i lliures que el curs 2014-2015  han aprovat el nivell bàsic (A2) o l’intermedi (B1), a partir del divendres 3 de juliol tindran a la seva disposició certificat oficial. Podeu passar a recollir-lo, a la secretaria  de l’EOI del Berguedà, els matins de 10:00 a 13:00h i els dilluns i dimecres de 17:00 a 19:00h