2005-2015, 10 anys d'ensenyament d'idiomes al Berguedà

Cursos d’anglès i francès per a professionals del turisme

CURSOS D’ANGLÈS I FRANCÈS PER A PROFESSIONALS DEL TURISME D’INTERIOR I DE MUNTANYA

DESCRIPCIÓ I DESTINATARIS
L’Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà programa, per encàrrec de la Direcció General de Turisme, la 4ª edició dels cursos d’anglès i francès. La proposta que fem és de 3 cursos (2 d’anglès i 1 de francès) de 100 hores cadascun i de diferents nivells adreçats a professionals del turisme d’interior i de muntanya. El curs es finança amb diners de l’impost sobre les estades turístiques i, per tant, és gratuït per als alumnes. Els cursos són impartits pel professorat d’anglès i francès de les Escoles Oficials d’Idiomes. Els cursos s’impartiran als locals de la Cambra de Comerç de Barcelona al Berguedà.

OBJECTIUS
Aquests cursos tenen com a objectiu aportar seguretat per guanyar més qualitat i fluïdesa en l’expressió oral i escrita, proporcionant el vocabulari bàsic i les expressions tècniques més usades en l’àmbit del turisme.

DATES I HORARI
Grup bàsic anglès 1 (A1.2): els dimarts de 9:30 a 13:30h del 10 de gener al 4 de juliol de 2017.

Grup bàsic anglès 2 (A2): els dijous de 9:30 a 13:30h del 12 de gener al 13 de juliol de 2017.

Grup bàsic francès 1 (A1): els dimecres de 9:30 a 13.30h del 11 de gener al 5 de juliol de 2017.

AVALUACIÓ I CERTIFICAT
Hi haurà una avaluació contínua. En acabar el curs, es donarà un certificat acreditatiu. Es requereix una assistència del 80% i aprovar el curs per obtenir-lo.

DATES MATRÍCULA 

93.821.41.16

eoibergueda@xtec.cat

Camí de Pedret, 2 08600 (Berga)

del 15 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017 . Per a formalitzar la matrícula heu d’enviar un correu electrònic a l’escola especificant quin o quins cursos voleu fer, adjuntar una fotocòpia del DNI o NIE i indicar també el nom de l’establiment on treballeu, l’adreça i el telèfon.

El dia 9 de gener us confirmarem via mail si heu obtingut plaça.

  ORGANITZA:                                                                              Entitats col·laboradores

EOI Berguedà          www.gencat.cat